Poradna Bioderma Sensibio AR BB krém light 40 ml

Autor: Adam | Vloženo: 04.05.2017 000 00:59 | Témata: Poradna Bioderma Sensibio AR BB krém light 40 ml

Adam

Adam

Sensibio AR nebo DS nebo Sébium?

Ahoj,

mám jak jsem pochopil nevylečitelný problém kolem nosu s mastnou pletí (vy asi budete znát přesný odborný popis), tedy výskyt kvasinek a tvorba nadměrného mazu, červená pleť, zvětšené póry, a tento problém řeším už od svých 20ti let u kožních lékařů, tento problém relativně řeším v rámci mezích za pomoci krému na předpis "Proptopic 0,1%", ale mohu ho aplikovat pouze večer před spaním, protože ihned po aplikaci se pleť začervená ještě více, a někdy to nestihne opadnout ani do rána.

Můj dotaz tedy zní, je šance že krémy od Biodermy budou účinější a budou lépe držet pod kontrolou tento problém než tato mast na předpis (Protopic)? Případně je kombinovat s Protopicem k dosažení lepších výsledků?

Druhý dotaz, pokud by stálo za to to vyzkoušet, kterou řadu na tento problém, SENSIBIO a nebo SEBIUM? Případně bych rovnou vzal i ze stejné řady micelární vodu.

Třetí dotaz, asi i díky tomuto problému mám kolem nosu a na nose hodně roztažené póry, ty samy o sobě čistím detoxikační maskou 2x týdně, ale rád bych docílil zmenšení těch pórů, to mě zaujala mast Sebium Pore Refinder, ale prioritou pro mne je spíše držet kvasinky a maz pod kontrolou než řešit problém otevřených pórů.

Předem děkuji.
// muž, věk 25-30

  • 4. května 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobry den,
    dekujeme za dotaz. Z technickych duvodu pisu bez interpunkce, omlouvam se. Dle vlastnich zkusenosti Vam muzu doporucit pouze jedine a to je bio kosmetika Inlight. Je naprosto fantasticka. S pleti Vam udela zazraky. Cena je bohuzel vzssi, ale zahy pochopite proc.
    Pokud presto budete chtit nejprve vyzkouset znacku Bioderma, urcite jdete do kremu Sensibio DS. Pripadne v kombinaci s micelarni vodou.
    Drzim palce. Sama moc dobre vim, jak neprijemne tyto obtize jsou...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Adam

      4. května 2017 - Adam

      Děkuji za odpověď.

      Ještě bych se rád zeptal, u vámi doporučené řady sensibio ds / dle popisu mě zaráží že je pro citlivou a suchou pleť, v mém případě je ale hodně mastná a lepkava. Hodně lidí píše že ji využívají na supinatou pokožku, výskyt šupin ale vůbec třeba nemám. Je to tedy přesto dobrá volba?

      U Inlight kosmetiky naopak nenacházím žádné další reference, hodnocení a recenze, z popisu kosmetiky ani nevidím že řeší podobné problémy, spíše se jeví jako obecná pleťová kosmetika, ale tím nechci říci že mi nedoporucujete skvělou volbu, jen že aktuálně asi spíše zkusím biodermu. Jen do budoucna, který konkrétní produkt byste doporučila od inlight Bio? Dekuhi


    • Lékárna U Slunce

      15. května 2017 - Oficiální zástupce obchodu Lékárna U Slunce

      Dobrý den,
      z důvodu dovolené odpovídám až teď, omlouvám se. Máte pravdu, že řada Inlight je obecná. Právě je na ní zajímavé, že vyhovuje jak klientům se suchou i mastnou pletí. Zatím každý klient mi přišel říct, že je super. Pleť zklidňuje po všech stránkách. Doporučovala bych Vám Inlight denní olej pro muže 1195Kč. K dispozici u nás v kamenné lékárně v Praze 8 nebo on line: www.biorganica.cz

      Mějte se hezky.


  • Alternativní doktorka

    Alternativní doktorka

    4. května 2017

    Zdravím, takových pánů mám denně dost. Všichni jen řeší mastičky, krémy a čekají zázraky. Tělo tímto ale něco říká - něco mu chybí, nebo naopak přebývá. Nikdo však z těchto pánů nechce řešit otázku stravy. Bohužel. Takže dál kupují a utrácejí drahé nesmysly, co jen problémy potlačí a mezitím se uvnitř zakládá na daleko horší bombu. Pak ve 40ti přijdou ařeší problémy, jako lidé v 70ti. Vám natvrdo doporučuji zaměřit se na stravu, pročistit tělo touhle kúrou http://www.qelife.cz... a problém skutečně řešit, neho jen zaplácávat. Dokud tohle nepochopíte, je veškerá kosmetika k ničemu.

    Takže si v první řadě hoďte na papír, jak jste se stravoval, starvujete, jaké je konkrétní složení jídel a produktů, co do těla dáváte, zda je ve hře alkohol, sladké nápoje, cigára, uzeniny, nebo rádoby proteiny (především u pánů z posiloven). To vše hraje roli a tělo to dává najevo. A poměrně dlouho.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Adam

      4. května 2017 - Adam

      Zdravím,

      rozumím, ale hned ze začátku bych rád zmínil že ve svém životě jsem ukázkovým příkladem zdravé životosprávy.

      Konkrétně poslední 2 roky je můj stravovací jídelníček přesně na gram každé makroživiny hlídán, protože ano, jsem kulturista. A ani tzv. "cheat" dny neaplikuji do svých stravovacích zvyků.

      Samozřejmnost je dostatek vitamínů ze supplementů i zeleniny, dostatek zdravých tuků, přesto žádné nezdravé tuky, žádné cukry, pouze minimální množství z komplexních sacharidů.

      Takže jediný problém by mohl být vámi zmiňovaný protein (bílkoviny), ale můžu Vás ujistit, že konzumuji hlídané množství na svou aktivní hmotu, a nestává se že bych konzumoval větší množství které by tělo bylo nuceno těžce zpracovávat na energii čímž by vznikaly toxiny v těle, ano určitě se tak děje tak jako tak v nějaké míře, ale tohle nezměním, je to životní styl a jsou zde kladené cíle na nějaký můj vývoj a posun, takže tady bohužel nic upravit / změnit nemohu.

      Každopádně tento problém jsem měl i jak jsem psal kolem věku 20ti let, kdy jsem se kulturistikou a přísnou zdravou životosprávou nezabýval.

      Kožní lékaři mi vždy řekli, že se jedná o nějaký druh nemoci, která se nedá léčit, je způsobena genami, a mohu to jen hlídaně kontrolovat.

      Takže se zpět dostávám k tomu, že pro estetickou potřebu, bych rád našel něco více efektivního než mast Proptopic.

      Díky :)


    • Adam

      4. května 2017 - Adam

      Ještě sem zapomněl dodat že nikdy jsem nekouřil, a nepiji alkohol, a tím nepiji myslím že opravdu nepiji, nikdy :)


    • Alternativní doktorka

      4. května 2017 - Alternativní doktorka

      V 15ti se mění hormolní struktura organismu, to s tím souviselo a po celou dobu to jen naše skvělé lékařství udržovalo. Abyste věděl, jak na tom skutečně jste, udělejte si tento kompletní rozbor krve a moči - http://www.bhtest.cz, ono totiž záleží, z jakých zdrojů toto vše do organismu dáváte. Zpravidla u kulturistů se steávám se zvýšenými jaterními testy a haprují jim ledviny, také mají málo železa. I když do sebe dávají minerály, jsou většinou v takové doplňkové formě, že je tělo neumí střebat a tak je také postrádají, protože jejich spotřeba je vyšší, než stačí z běžné stravy.
      Proto pokud chcete řešit příčinu, nejprve si zjistěte, co na to říká Váš organismus. A pokud je příčinou plíseň, tak i stou lze bojovat, ale opět jen na vnitřní úrovni. Pokud Vás to zajímá více, kontaktujte mě na [email protected]. Ale určitě bch chtěla nejprve vidět Váš aktuální BH test - opravdu se všemi hodnotami, ani o jednu méně.

      To, že nekouříte, ani nepijete, je výhoda. Za to moc chválím.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.