Nejnovější recenze ze sekce Tónovací krémy
- Opravdu nejlepší BB cream,lehký,skvěle kryje,největší SPF na trhu,výhoda cestovní balení.
Nejlepší krém co znám, hlavně na růžovku. Roky používám, maximální spokojenost
Velmi dobře kryje a lehce se roztírá. Velká spokojenost.
- Miluji tento produkt
- Poměrně mastný
- Velice dobre se roztira
- Nezanechava mapy
- Hezky kryje
- Az moc svetly odstin. Prestoze jsem blond, je na opravdu svetlou plet. Bylo by fajn mit vide odstinu.
Používám několik let a jsem velmi spokojená
Nezvýrazňuje vrásky, dobře kryje
- Super krytí
- Super krytí - podtóny nejsou oranžové, takže skvělé!
Koupila jsem na zkoušku, takže zatím jsem ho použila jen párkrát - a zatím jsem moc spokojená. Beru ho spíš na večer místo makeupu (přes den mám od dermatoložky doporučený vyšší ochranný faktor), nešupinkuje a vypadá fakt krásně a přirozeně, přitom docela slušně kryje, i odstín skvěle sedí. A parfemace je příjemná.
Můj oblíbený. Na léto i na mě dost světlý, takže míchám s trochou tmavšího BB krému (který má i o něco silnější SPF), na zimu a jaro ideální tak, jak je. Lehká textura, dobře se roztírá, kryje tak akorát. Zkoušela jsem mezitím jiné, ale k tomuhle se nakonec vždycky vrátím.
Nejlepší BB jaké jsem kdy měla, skvěle kryje, má spf, vydrží cely den
- velmi jemný a příjemný krém
lehké nedokonalosti zakryje, měla jsem si koupit světlejší
- Krásně sjednotí pleť, hezky voní
+ již několikrát zakoupeno, to hovoří za vše
- Skvělý BB krém.
Výborně kryje, lehká konzistence, dobře se roztírá. Je nenápadný, vydrží. Doporučuji použít s primerem Missha BB Boomer, výsledek stoji za to. Mám již druhé balení a určitě koupím další.
Používám dlouho. Vyhovuje mi. Byl mi doporučen kosmetickou. Na takové to domácí super
- péče o pleť
- odstín
ideální kombinace krému a lehkého tónovacího krému, funguje jako Photoshop - trochu rozostří a sjednotí pleť, současně se dá použít hned na sérum bez denního krému
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »