Nejnovější recenze ze sekce Tónovací krémy
- Používám již několik let, lehce kryje, dobře prilne k pokožce, na ranní rychlé líčení super, občas jej používám i jako podkladovku bázi, pleť barevne sjednotí, pleť po jeho použití je vhodné pudrem či něčím zafixovat, abyste se rychle nelekli, pokud máte mastnejsi pleť jako mám já.
Fajn produkt, urcite splnuje, co slibuje,jen ta barva je i v odstinu Bisk na mne moc tmava. Celkove postradam vice svetlejsich, cerstvejsich, ruzovejsich odstinu BB kremu a foundations.
Muj nejoblibenejsi BB.
- Pleť vypadá zdravě a při střídmé aplikaci nenalíčeně, to je to, co se mi líbí. Krásně kryje a nezalézá do pórů.
- Hůře se na suché pleti s bb krémem pracuje. Používám na nanášení vlkou houbičku, tím vzniká velká spotřeba krému. Další alternativa je nanést ihned po použití denního lotion, nebo přimíchat k bb krému s trochu lotionu.
- Hodně malá velikost balení.
- nezakreje zilky
- Překvapivě dobře kryje.
- Velmi příjemný, dobře se roztírá, jemná vůně, nedrolí se, pracuje se s ním velmi dobře, na pleti vypadá přirozeně
- Koupím znovu
- Nakoupila jsem poprvé a jsem s produktem velmi spokojená. Má velmi dobré krycí vlastnosti, pleť vypadá přirozeně a velmi dobře. Hezky se vstřebává. Jsem nadšená a určitě znovu zakoupím.
Moc přítomný, hezky splyne s pletí.
- dobře kryje nedokonalosti
- dobře se nanáší na pleť
Skvelý.
Bála som sa odtieňa, mam naozaj veľmo svetlú pokožku a ten najsvetlejši odtieň mi padol úplne presne.
Nerobi “žmolky” , šupinky a pleť nie je ani lesklá. Uplne ako ma byť.
Krytie by som prirovnala skor k nejakému lepšiemu make-upu.
Odporúčam.
- skvělé krytí, nedělá masku a je přirozený, maximální spokojenost
Krásný lehoučký make up, který sjednotí pleť, nevytváří pocit masky, lehoučký, značka ideál. Doporučuji.
- Je skvělý. Krásně sjednotí pleť, zakryje nedokonalosti, ale na pleti je lehoučký a nevytváří pocit masky. Moc příjemný. Doporučuji. Tento odstín jsem trefila dokonale.
Žádná
Sisley Zkrášlující tónovací hydratační krém SPF 15 Phyto Hydra Teint Beautifying Tinted Moisturizer 1,5 Beige 40 ml
- Objednala jsem si odstín 1,5 Beige a jsem absolutně spokojená, odstín přesně pro mě. Tonovací krém nezalézá do vrásek, nelepí, nedráždí, a to mám citlivou pleť a kontaktní čočky. Dalo by se říct, že se mi trošku zlepšila i pleť, nemám jí tak dehydrovanou. Krém je přirozený a lehký, není vidět na pleti.
Krásně se roztírá, barva MEDIUM-hezká opálená,výborné krytí.
- Sjednocuje pleť, pleť je rozzářená
- Dost tekutý
- Zalézá do pórů
- Často žmolkuje
Když se vychytá s jakými produkty skincare použít, tak krásně sjednocuje pleť, která vypadá zářivě a zdravě.
- Lehký, funkční
- Koupila jsem již podruhé. Vyhovuje mi odstín (světlý). Hezky voní. Hydratuje, nevznikají mi po něm šupinky na pokožce jako po jiných výrobcích.
- mam povrve - lehoucka struktura, na me docela dost ridky, spatne se mi odhaduje pozadovan mnozstvi, ale dobre se roztira, trochu mene kreje jak BB, ale vune, ta je uzasna .. kazdopadne za me dobry vyrobek
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »