Nejnovější recenze ze sekce Tónovací krémy
- Dobře se roztírá
- Lehká struktura
- Nedělá žmolky
- Poměrně velký výběr odstínů
Nejlepší BB krém, co jsem vyzkoušela
Moc příjemný, zdá se mi,že vyživuje,krásně voní, lehký na pleti, dělá co slibuje, mám mastnou plet a ocenuji,že nejsem brzo mastná nebo naopak přesušená jak u ostatních a taky je bezva,že neucpává pory a dá se vrstvit.
BB krém velice doporučuji. Je výborný. Krém mě překvapil. Mám ten světlý a není na obličeji tak tmavý, jak někteří píšou.
Pro mě nejlepší BB na trhu přírodní kosmetiky, vyhovuje mi konzistence, textura, vůně, kupuji opakovaně několik let. Mé pleti dělá dobře, neucpává póry a funguje jak má :).
Naprosto dokonalý, vyhlazuje, žádné šupinky a za mě i krásná jasmínová vůně. Krytí na BB spíš více, vlastně stačí použít jen malé množství. Jen pozor, má lehce našedlý nádech, 21 o něco víc než 23, za mě vhodný spíš na zimu, kdy už člověk není opálený.
Purito Cica Clearing BB Cream #27 Sand Beige BB krém s obsahem pupečníku asijského 27 Sand Beige 30 ml
Celé roky používám BB od Missha, běžně odstín 25, v létě po opálení 31, ta se ale nedá sehnat....hledala jsem náhradu, Purito 27 se trefil perfektně, není sice až tak tmavý, ale nevadí, má krásný teplý nádech, pro mou pleť s olivovým podtónem super, neboť většina korejských BB je pro mě příliš našedlá
Lehký,nezatěžuje pleť.
- Nesmí se přehnat aplikovaného množství, jinak se za pár hodin lesknu (kombinovaná pleť)
Moc dobrý BB krém. Hezky zakrývá začervenání.
Nejlepší CC krém.
- manželka jej používá roky a je spokojená
Отличный ВВ крем. Покупаю уже второй раз.
Skvěle vyrobený produkt. Geniální odstíny, složení, výdrž a velmi překvapivé krytí, na to, že je to BB. Jednoznačně doporučuji.
Spokojenost.
Nemám moc ráda makeupy, protože i přes veškeré sliby nepůsobí přirozeně, alespoň tedy ne na mé (normální) pleti. Ale tento bb krém mě naprosto přesvědčil. Krásně sjednotí tón pleti, lehce se roztírá a působí maximálně přirozeně. Mám odstín 23, nějakým zázrakem mi perfektně vyhovuje a barevně sedí. Jsem s ním maximálně spokojená a doporučuji.
- Skvělá kosmetika
Tato kosmetika mi vyhovuje. Dobrá cena. Nakupovat míním i do budoucna
- Krásná pleť
BB cream, který kryje lépe než ledajaký make-up, nemusíte se bát efektu masky. Příjemná jemná vůně a hlavně vysoké SPF.
Příště vezmu určitě větší balení.
- Změnili obal
- Změnili SPF
- Změnili složení
BB krém jsem používala několik let, než změnili tubu a složení....bohužel nový krém má místo SPF 50, které měl předtím, nyní SPF 30. Dále barva není totožná, krutost mnohem nižší a výdrž tak poloviční. Škoda, býval to skvělý produkt
Dobře se roztírá a nezvírazňuje vrásky.
- Používám již dlouho, mám vyzkoušeno.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »